BWDEC2007

29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMI

Arslan ÖZGÜLERGİL

Gazeteci ve Yazar

(Politika ve Köşe Yazarı)

İzmir ve Buca Haber Grubu İmtiyaz Sahibi

İzmir Demokrasi ve Güçbirliği Platf.Gn.Bşk.
Degerli Dostlarım Merhaba;

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI
TÜM ULUSUMUZA KUTLU VE ARMAĞAN OLSUN

Türlü Bahanelerle 10 Kasımlardan kaçarak Atalarına son görevlerini yerine getirmekten rahatsız olanlar, bu gün yine Deprem acımızı bahane ederek kutlamaları gölge etmeye çalışmakta Cumhuriyetimizin varoluşunu hazmedemedikleri gibi unutturmak ve bu Milli ve Ulusal Bayramımızı tamamen ortadan kaldırmak istedikleri görülmektedir.

Siyasal Politize Hizmetlerinin vebalini yaşayan Vanlı Kardeşlerimizin acılarını yüreklerimizde hissettiğimiz bilinmekte gerçek olduğu gibi acıları da acılarımız olduğu bilinmektedir.

Ama buna rağmen Bu ülkenin düşman işgalinden kurtarılarak Cumhuriyet’in kurulup bizlere Bayram olarak hediye edilmesi için, Milyonlarca Şehit Kanı dökülmüş, bedenlerinin parçaları bile bulunamamış, nice şehitlerimiz Toprak altında yatmakta ve Yaradanın Yüce Mertebesine nail olmuş bulunmaktadırlar.

Hal Böyleyken Maalesef Atatürk’ü ve Devrimlerini hiç ağzından eksik etmeyen bazı parti yöneticileri ise, bu olaylara sessiz ve seyirci kalmakta ve yeterince seslerini duyuramamaktadırlar.

Her Halikarde  Bizlere böylesine güzel ve anlamlı bir Bayramı hediye edenleri yad ederken, hep bir arada, birlik ve beraberlik içersinde, tek yumruk tek yürek olmamız gerekirken,Milliyetçi, Cumhuriyetçi, Atatürkçü,Toplumsalcı,Halkçı ve Ulusalcı fikirleri öne sürüp,Atatürk’ü ve Atatürkçülüğü ağzında sakız gibi çiğneyerek, icraate geldiğinde,Tarla Faresi gibi toprak altına girerek, ortadan kaybolanlarla, Ülkemize bölmeye çalışarak Mehmetçiklerimizin kanlarını akıtanlar; da şunu unutmasınlar ki;

"MUHTAÇ OLDUĞUMUZ KAN ASİL DAMARLARIMIZDA MEVCUTTUR"

"O ÖYLE BİR KANDIR Kİ,O KANIN DOLAŞTIĞI DAMARA BAŞKA BİR KAN ZERK EDİLDİĞİNDE ONU KABULLENMEZ VE DIŞARI FIŞKIRTIR"

“ÖYLE BİR FIŞKIRIR Kİ,ŞEHİTLERİMİZE KIYIP ONLARIN KANLARINI ALMAYA KALKARKEN, DAMARLARIMIZDAN FIŞKIRAN O AL KAN İLE NEFESİNİZ KESİLİR BOĞULURSUNUZ.”

29 CUMHURİYET BAYRAMI TÜM ULUSUMUZA KUTLU VE ARMAĞAN OLSUN

TÜM GÜZELLİKLER SİZLERLE
GÜVENİNİZ İSE BİZİMLE OLSUN

İZMİR - BUCA HABER / HABER MERKEZİ

E-Posta:  bucahaber@hotmail.com
E-Posta: bucahaber@gmail.com
E-Posta:
izmirhaber@hotmail.com
E-Posta: izmirdemokrasigucbirligi@hotmail.com

Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol